Adres

Wij komen graag bij u langs voor een vloer inspectie en advies opmaat

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 08:00 – 18:00
zaterdag – Zondag 10:00 – 16:00

Bel ons vandaag

bel ons momenteel 2 medewerkers beschikbaar
1

Kom in gesprek

Hoe kunnen wij helpen

arrow
contact

Meer dan 25 jaar ervaring in parket schuren

Houten vloer schuren Stroe

Parket schuren Barneveld dé specialist in het schuren van houten vloeren en parket in en rondom Barneveld. Heeft u een houten vloer neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende vloerinspectie door echte parketschuurspecialisten.

schuur expert

Vloerinspectie aanvragen

Vrijblijvende vloerinspectie

Jaren ervaring

Vloeren per jaar

Tevreden klanten

Houten vloer schuren in Stroe: ga voor een laklaag of een geoliede vloer!

Zoals elke huiseigenaar wel weet, hebben woningvloeren helaas niet het eeuwige leven. Hetzelfde geldt zeker ook voor houten vloeren in bedrijven en kantoren. Omdat er veel over vloeren heengelopen wordt, slijt de toplaag. De bovenkant van een houtvloer wordt hierdoor lelijk.

Parket schuren Amsterdam

Parket schuren 

het schuren van uw houten vloer doen wij in 3 stappen

Parket schuren en lakken

Parketvloer lakken

Een van de mogelijkheden zijn parket lakken

parket schuren en olien

Parket olien

Een tweede moglijkheid is het olien van uw vloer.

triangle

Woon je in of rond Stroe en wilt u de levensduur van uw vloer flink verlengen door parket renovatie? Dan kan dat voordelig en snel door uw houten vloer te schuren in Stroe door een parketschuurspecialist. De beste keuze die u kunt maken, is door de zeer ervaren schuur expert Parket Schuren Barneveld, met ruim 25 jaar ervaring, hierover te contacteren. Na het parket schuren door ons als parketschuurspecialist, kunt u gaan voor een houten vloer schuren in Stroe en uw vloer laten af lakken. Maar ook is het mogelijk om uw parketvloer in de olie te zetten. Of u nu gaat voor uw parket schuren en oliën te laten, of kiest voor uw parket schuren en lakken: na de behandeling is uw trotste bezit weer als nieuw en kunt u jarenlang met uw houtvloer vooruit!

Waarom uw houten vloer laten schuren door Parket Schuren uit Barneveld?

U kent ze wel: mensen die goede banen hebben en daardoor een stuk meer te besteden hebben dan de gemiddelde Nederlander. Natuurlijk, het zij hen gegund. Maar frustrerend is het soms wel. Net als hen de vloer compleet vervangen voor een dure nieuwe vloer, zit er bij u wellicht niet in. Maar dat is niet erg. U kunt namelijk ook een nieuwe vloer creëren door te gaan voor uw houten vloer schuren in Stroe. En deze een gave look te geven door het parket schuren en oliën of het parket schuren en lakken te laten. Uw houten vloer schuren in Stroe en deze met een strakke, stijlvolle en hygiënische toplaag laten afmaken door de expert Parket Schuren in Barneveld, is namelijk prima te betalen.

Naast financieel voordeel betekent uw parket schuren ook tijdwinst

Naast het acceptabel bedrag waarvoor u uw houten vloer schuren Stroe laat, levert dit soort parket renovatie enorm veel tijdwinst op. Rekent u het zelf maar uit. Stel dat u uw bestaande vloer eruit gaat halen, naar de afvalstort moet brengen, een nieuwe vloer moet uitkiezen en die moet leggen of laten leggen: hoeveel tijd kost u dat eigenlijk? Door als inwoner van Stroe uw houten vloer te laten schuren en behandelen door ons ervaren vloerbedrijf, maakt u het uzelf een stuk gemakkelijker. U hoeft niet te leuren met houtafval of een nieuwe laminaatvloer of parketvloer aan te leggen, want de bestaande houtvloer blijft gewoon liggen waar deze ligt. Een Schuur Expert van ons bedrijf komt bij u langs en schuurt uw vloer netjes op met een moderne, veilige schuurapparaten. Hierbij hoeft u niet bang te zijn dat uw kamer stoffig en vies wordt: uw houten vloer schuren in Stroe gebeurt op een professionele manier, ofwel: volledig stofvrij en schoon!

Parket schuren Amsterdam
parket schuren en olien

Start vandaag

betrouwbare en professionele vloerrenovatie

Hoe kunnen wij helpen

Het parket schuren en lakken

Optie 1: kiezen voor een olievloer

De eerste mogelijkheid om uw bewerkte houten vloer af te werken, is door uw parket schuren en oliën te laten. Deze variant van parket renovatie is geliefd, omdat de oliebewerking ervoor zorgt dat de vloer volledig verzadigd raakt en daardoor uitstekend tegen vocht en smerigheid kan. Uw houten vloer schuren in Stroe en mooi maken met een goed dichtende olielaag, biedt ook de mogelijkheid om voor uw favoriete kleur houtvloer te gaan. Aan de olie kunnen eenvoudig verfpigmenten en kleuren toe worden gevoegd. Fijn aan een geolied parketvloer is het weinig intensieve onderhoud dat nodig is. In principe kan een olievloer met een dweil of stofzuiger heel goed worden schoongemaakt, zonder dat dit veel moeite kost. Houd er wel rekening mee dat een parket schuren en van olie voorzien u niet ontslaat van peiodiek onderhoud. De geoliede vloer van hout moet namelijk minimaal iedere drie jaar opnieuw in de olie worden gezet om mooi te blijven.

Optie 2: kiezen voor een gelakte vloer

Uw parket schuren en lakken kan als optie 2 natuurlijk ook. Een vloer met een laklaag staat onder vloerspecialisten bekend als de beste vloeren die er zijn. In drie lagen wordt er lak aangebracht, waardoor gelakte parketvloeren een perfecte beschermlaag hebben. Qua groot onderhoud heeft u hierdoor minstens tien jaar geen werk meer. Ook de reiniging van een lakvloer is zo geregeld. Uw houten vloer schuren in Stroe en lakken is daarbij een duurzame & voor uzelf voordelige keuze. Nadelig is dat lakvloeren niet in kleuren geleverd worden en na verloop van tijd kunnen gaan verkleuren. Ze kunnen dan een geelachtige kleur krijgen.

Parket schuren Amsterdam

Wij helpen graag uw vloer weer mooi te maken

vloerinspectie

Vloerinspectie

Na de vloerinspectie versturen we ons voorstel en offerte

planning

Planning

We plannen de afspraken en bespreken nogmaals de wensen

Start werkzaamheden

Werkzaamheden

We schuren de vloer in 3 lagen op en maken deze vervolgens stofvrij

Afwerking van uw parketvloer

Finishing

Afwerking van uw vloer met olie, lak of hard-wax voor de juiste uitsraling

Slaapkamer schuren en olien
Houten vloer schuren Voorthuizen
Parket schuren Voorthuizen
Vloer polijsten
specialist in houten vloeren
Specialist in houten vloeren
Parket schuren Noord Holland

Parketschurenspecialist

Neem contact op! Houten vloer schuren Stroe

Bezoek de website van de vloerspecialist bij u in de buurt en kies ook voor uw houten vloer laten schuren en afwerken. Wij maken graag een mooie prijsopgave voor u. Zijn er vragen, neemt u dan telefonisch contact op met onze ervaren klantenservice!

Wanneer je opzoek bent naar parket schuren Amersfoort, parket schuren Almere, parket schuren Harderwijk of parket schuren Hilversum dan komt u wellicht terecht op een van onze andere websites binnen deze regio.

#1 Parketschurenspecialist

Waarom kiezen voor ons bedrijf

Specialist in vloeren

Meer dan 30 jaar ervaring

Specialist in vloeren

Garantie op alle werkzaamheden

Specialist in vloeren

Eigen parketteurs in dienst

Specialist in vloeren

Persoonlijk contact

Specialist in vloeren

Gratis advies op locatie

Specialist in vloeren

Op korte termijn in te plannen

Bel nu

085 1301 477

Reviews

Klanten over ons

 • Avatar Ali de Jong
  Heren van Schuur Expert wat ben ik blij met jullie en de nieuwe vloer die jullie voor me gerenoveerd hebben. Heel blij mee. Zeker doen echt heel vakkundig. … More
  ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Avatar David Clarke
  Hartelijk dank voor het opnieuw schuren en behandelen van onze houten vloer, deze ziet er weer geweldig uit. Echt een aanrader om mee samen te werken...... … More
  ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Avatar Milan Aaltsberg
  Top bedrijf, heel vakkundig in hetgeen wat ze doen. Hebben onze houten vloer weer als nieuw gemaakt. Onze verwachtingen waren na kennis making met Paul … More hoog maar deze zijn echt overtroffen! Ab de uitvoerder let op ieder detail en dat is wat de vloer uiteindelijk perfect maakt. Aanrader!
  ★★★★★ 2 maanden geleden

Kom met ons in contact

Stel gerust uw vragen

Ondanks de vele informatie op deze website toch nog vragen omtrent parket schuren en de behandelingen die wij aanbieden? Onze parketschuurspecialisten staat u maar wat graag te woord om zo naar de juiste behandeling te zoeken die bij u past.

Binnen twee minuten een prijsopgave
Snelle opvolging van uw aanvraag
Persoonlijk contact
Gratis advies op locatie
Heldere afspraken zwart op wit

 

Bel nu