Adres

Wij komen graag bij u langs voor een vloer inspectie en advies opmaat

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 08:00 – 18:00
zaterdag – Zondag 10:00 – 16:00

Bel ons vandaag

bel ons momenteel 2 medewerkers beschikbaar
1

Kom in gesprek

Hoe kunnen wij helpen

arrow
contact

Meer dan 25 jaar ervaring in parket schuren

Houten vloer schuren Esveld

Parket schuren Esveld dé specialist in het schuren van houten vloeren en parket in en rondom Barneveld. Heeft u een houten vloer neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende vloerinspectie door echte parketschuurspecialisten.

schuur expert

Vloerinspectie aanvragen

Vrijblijvende vloerinspectie

Jaren ervaring

Vloeren per jaar

Tevreden klanten

Houten vloer schuren in Esveld! Kies voor lak of olie!

 

Een nieuwe vloer laten leggen is een flinke investering, waar u vaak een behoorlijk bedrag voor neer moet leggen. Woont u in Esveld of nabij Barneveld en heeft u een houten vloer, dan is de keuze voor uw houten vloer schuren in Harselaar, Parket schuren Esveld of Barneveld een slim idee. In dit artikel leggen we u uit wat e zo voordelig en fijn is aan parket renovatie via schuren, lakken of oliën via de Schuur Expert, dé lokale aanbieder voor het schuren en verder bewerken van uw houtvloeren in de regio!

Parket schuren Amsterdam

Parket schuren 

het schuren van uw houten vloer doen wij in 3 stappen

Parket schuren en lakken

Parketvloer lakken

Een van de mogelijkheden zijn parket lakken

parket schuren en olien

Parket olien

Een tweede moglijkheid is het olien van uw vloer.

triangle

Uw houten vloer laten schuren & bewerken: hoe werkt dit?

Een parketschuurspecialist regelen om uw bestaande houten vloer in Parket schuren Esveld, Barneveld of in Harselaar te laten schuren en bewerken, heeft een hoop meerwaarde te bieden. Kiest u voor uw parket schuren laten, dan wordt dit uitgevoerd met een professioneel schuurapparaat. Tegenwoordig is het mogelijk om dit te doen zonde dat e stof overblijft. De vloer wordt volledig stofvrij vlakgeschuurd, zodat er een strak oppervlakte ontstaat. Nadat de houten vloer schuren in Harselaar is voltooid, kunt u kiezen voor uw parket Schuren en lakken of uw parket schuren en oliën. Beide vormen van vloerbewerking hebben hun eigen voordelen en nadelen.

Welke voordelen levert de vloer schuren en lakken u op?

De houten vloer schuren in Harselaar, Parket schuren Esveld of Barneveld en daarna laten aflakken, heeft enkel mooie voordelen te bieden. Wellicht het meest interessante voordeel van een gelakte vloer, is dat uw parket schuren en lakken in Parket schuren Esveld een sterke vloer oplevert, die goed bestand is tegen vloeistoffen. Mocht er per ongeluk water of koffie op uw parket belanden, dan beschermd de laklaag uw vloer tegen schade. Een tweede pluspunt van een houten vloer schuren in Harselaar, Parket schuren Esveld of Barneveld door een lakspecialist, is dat de vloer er weer nieuw uitziet en geen deuken, krassen of naden meer heeft. In de derde plaats is een vloer lakken interessant, omdat u hierbij kunt kiezen voor een andere kleur en/of bestaande kleurverschillen volledig weg kunt werken.

Let er wel op dat lakken van houtvloeren ook enkele nadelen heeft. Een minpunt van uw houten vloer schuren in Harselaar en die laten lakken, is dat er bij lokale schade en probleem ontstaat. De vloer moet dan compleet over gelakt worden om wee mooi te worden. Naast dit nadeel is een vloer laten lakken in verhouding vrij prijzig. Kiest u voor het oliën van uw houtvloer, dan bent u voordeliger uit.

Parket schuren en oliën: onze professionele aanpak

Parket schuren Esveld, begint ook met het goed opschuren van de oude houten vloer. De vloer die er ligt hoeft niet verwijderd te worden, wat natuurlijk voordelig is en een hoop werk scheelt. Nadat de vloer geschuurd is met een machine en de stof verwijderd is, wordt er olie op de vloer aangebracht. Omdat olie vloeibaar is, trekt dit middel in de vloer en vult alle naden, kieren en scheurtjes helemaal op. Hierdoor ontstaat een compleet waterdichte vloer, die goed bestand is tegen vocht, vuil en smerigheid.

Parket schuren Amsterdam
parket schuren en olien

Start vandaag

betrouwbare en professionele vloerrenovatie

Hoe kunnen wij helpen

Voordelen van het laten oliën van uw houten vloer in Esveld

Kiezen voor parket renovatie door uw houten vloer te oliën, is om meerdere redenen een goede beslissing. Een van de belangrijkste plussen van dit soort vloerbewerking, is dat u met olie ook lokaal een olievloer kunt bewerken. Mocht er sprake zijn van kleine schade, dan hoeft u niet de hele vloer opnieuw te bewerken. Prettig is daarbij de ruime mogelijkheden om te kiezen voor een kleur. Er kan namelijk kleur aan de olie worden toegevoegd om de vloer zo een unieke uitstraling te geven. Ten slotte is het prettig dat een geoliede vloer minder kost van een vloer die geschuurd en gelakt is. Kiest u voor periodiek onderhoud van uw olievloer, dit is minstens eens per drie jaar nodig, dan heeft u de garantie op een prima vloer die lang meegaat en mooi blijft. En dat is natuurlijk wat iedereen die een nieuwe vloer koopt, graag wil: een sterke vloer, die er jarenlang tegenaan kan en ook lang mooi blijft.

Parket schuren Amsterdam

Wij helpen graag uw vloer weer mooi te maken

vloerinspectie

Vloerinspectie

Na de vloerinspectie versturen we ons voorstel en offerte

planning

Planning

We plannen de afspraken en bespreken nogmaals de wensen

Start werkzaamheden

Werkzaamheden

We schuren de vloer in 3 lagen op en maken deze vervolgens stofvrij

Afwerking van uw parketvloer

Finishing

Afwerking van uw vloer met olie, lak of hard-wax voor de juiste uitsraling

Slaapkamer schuren en olien
Houten vloer schuren Voorthuizen
Parket schuren Voorthuizen
Vloer polijsten
specialist in houten vloeren
Specialist in houten vloeren
Parket schuren Noord Holland

Parketschurenspecialist

Vraag nu een vrijblijvende offerte op maat aan bij Parket Schuren Barneveld

Uw parket schuren in Barneveld, Parket schuren Esveld, Voorthuizen, KootwijkerbroekHarselaar of Harderwijk is een specialistisch project waarvoor u het beste een parketschuurspecialist kunt regelen. Wij van de Schuur Expert zijn, met ruim 25 jaar ervaring in vloerbewerking en vloerrenovatie, dan de ideale partner om de mooiste en voordeligste vloer voor u te realiseren. Neem nu contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat u op korte termijn een aantrekkelijke offerte van ons krijgt voor uw parket schuren en bewerken. En, na akkoord, een houten vloer waar u trots op kunt zijn en waar u nog jarenlang mee vooruit kunt!

#1 Parketschurenspecialist

Waarom kiezen voor ons bedrijf

Specialist in vloeren

Meer dan 30 jaar ervaring

Specialist in vloeren

Garantie op alle werkzaamheden

Specialist in vloeren

Eigen parketteurs in dienst

Specialist in vloeren

Persoonlijk contact

Specialist in vloeren

Gratis advies op locatie

Specialist in vloeren

Op korte termijn in te plannen

Bel nu

085 1301 477

Reviews

Klanten over ons

 • Avatar Ali de Jong
  Heren van Schuur Expert wat ben ik blij met jullie en de nieuwe vloer die jullie voor me gerenoveerd hebben. Heel blij mee. Zeker doen echt heel vakkundig. … More
  ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Avatar David Clarke
  Hartelijk dank voor het opnieuw schuren en behandelen van onze houten vloer, deze ziet er weer geweldig uit. Echt een aanrader om mee samen te werken...... … More
  ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Avatar Milan Aaltsberg
  Top bedrijf, heel vakkundig in hetgeen wat ze doen. Hebben onze houten vloer weer als nieuw gemaakt. Onze verwachtingen waren na kennis making met Paul … More hoog maar deze zijn echt overtroffen! Ab de uitvoerder let op ieder detail en dat is wat de vloer uiteindelijk perfect maakt. Aanrader!
  ★★★★★ 2 maanden geleden

Kom met ons in contact

Stel gerust uw vragen

Ondanks de vele informatie op deze website toch nog vragen omtrent parket schuren en de behandelingen die wij aanbieden? Onze parketschuurspecialisten staat u maar wat graag te woord om zo naar de juiste behandeling te zoeken die bij u past.

Binnen twee minuten een prijsopgave
Snelle opvolging van uw aanvraag
Persoonlijk contact
Gratis advies op locatie
Heldere afspraken zwart op wit

 

Bel nu