Adres

Wij komen graag bij u langs voor een vloer inspectie en advies opmaat

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 08:00 – 18:00
zaterdag – Zondag 10:00 – 16:00

Bel ons vandaag

bel ons momenteel 2 medewerkers beschikbaar
1

Kom in gesprek

Hoe kunnen wij helpen

arrow
contact

Meer dan 25 jaar ervaring in parket schuren

Houten vloer Schuren Kootwijkerbroek

Parket schuren Barneveld dé specialist in het schuren van houten vloeren en parket in en rondom Barneveld. Heeft u een houten vloer neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende vloerinspectie door echte parketschuurspecialisten.

schuur expert

Vloerinspectie aanvragen

Vrijblijvende vloerinspectie

Jaren ervaring

Vloeren per jaar

Tevreden klanten

Voordelig een houten vloer schuren in Kootwijkerbroek? Kies voor onze expertise!

Mogelijk heeft u concrete plannen om uw houten vloer te schuren in Kootwijkerbroek, omdat uw vloer zijn beste tijd heeft gehad. Dat verbaast ons niets! Houten vloeren die al jarenlang gebruikt worden, kunnen namelijk door de verweerde en versleten bovenlaag niet alleen oerlelijk, maar ook spiegelglad worden.

Parket schuren Amsterdam

Parket schuren 

het schuren van uw houten vloer doen wij in 3 stappen

Parket schuren en lakken

Parketvloer lakken

Een van de mogelijkheden zijn parket lakken

parket schuren en olien

Parket olien

Een tweede moglijkheid is het olien van uw vloer.

triangle

Bij een vloer wil het oog natuurlijk wat, maar ook een veilige woonkamer, keuken, hal of kantoorruimte is van groot belang. Oude houtvloeren waar mensen over uitglijden en gewond raken: dat wil niemand op zijn of haar geweten hebben.

U kunt ervoor kiezen om een nieuwe vloer te laten leggen, maar een andere mogelijkheid is om meerdere redenen wat slimmer: kiezen voor uw houten vloer schuren in Kootwijkerbroek door een ervaren parketschuurspecialist, zoals de Schuur Expert. Wij zijn een landelijk operationele specialist in parket renovatie, met meer dan 25 jaar praktijkervaring. In dit artikel leest u van welke voordelen u profiteert als u door ons uw parket schuren en oliën laat of kiest voor uw parket Schuren en lakken

Uw houten vloer schuren in Kootwijkerbroek: hoe werkt dit?

Kiezen voor de hulp van Parket Schuren Barneveld om uw houten vloer te schuren in Kootwijkerbroek, is een verstandige keuze. Maar hoe gaat uw houten vloer laten schuren in het werk? Eerst komt er een vloerspecialist van Schuur Expert bij u langs met hypermoderne schuurmachines. Daarmee wordt uw houten vloer, of dat nu in een woning of een bedrijfspand is, helemaal vlakgeschuurd. Ook de kanten en randen van de vloer worden meegenomen. Als de vloer helemaal egaal en vrij van kieren en naden is, is de vloer klaar om te bewerken met olie of lak. Het schuren van uw vloer wordt hierbij aangepakt via de beste methodes die nu bekend zijn. Dat betekent dat het resultaat een vloer is die na het schuren volledig stofvrij is en weer als nieuw gemaakt kan worden.

Welke voordelen heeft uw parket schuren en laten bewerken?

Uw houten vloer Schuren in Kootwijkerbroek door een professionele vloerlegger van Parket Schuren Barneveld, heeft meer voordelen te bieden dan veel huiseigenaren of bedrijfseigenaren zich realiseren. Mogelijk het grootste pluspunt van deze aanpak is dat u het zichzelf erg gemakkelijk maakt. De bestaande houtvloer van uw boerderij, villa of rijtjeshuis in Kootwijkerbroek kunt u namelijk gewoon laten liggen. De huidige houten vloer eruit halen is niet nodig. En betekent een milieubewuste keuze. U recyclet bij parket renovatie door een parketschuurspecialist uw bestaande vloer. En dat houdt voor u praktisch gezien in dat de houtplanken of het laminaat dat er al ligt, er vooraf niet door uzelf of een vloerlegger uitgehaald hoeft te worden. Nodeloos om te zeggen, maar dit is natuurlijk voordeliger dan een compleet nieuwe parketvloer of laminaatvloer kopen. Ook qua tijd is een bestaande houtvloer renoveren een stuk aantrekkelijker. Sloopwerk en zeker ook het plaatsen van nieuw parket of laminaat is een arbeidsintensief proces.

 

Parket schuren Amsterdam
parket schuren en olien

Start vandaag

betrouwbare en professionele vloerrenovatie

Hoe kunnen wij helpen

Een erkende vloerspecialist maakt uw vloer weer spiksplinternieuw

Uw parket schuren en bewerken met een sterkte laklaag of olie, betekent dat u binnen no time over een vloer beschikt die er weer spiksplinternieuw uitziet. Daarbij is het niet eens noodzakelijk om een nieuwe vloer te overwegen. Qua stijl en kleuren is er bij uw houten vloer schuren in Kootwijkerbroek en deze oliën of lakken, namelijk veel mogelijk. Zeker als u ervoor kiest om uw gerenoveerde vloer te oliën! U kunt dan kiezen uit tientallen kleuren en stijlen om uw oude vloer weer als nieuw te maken.

Uw parket schuren en oliën in Kootwijkerbroek: voor- en nadelen

Het oliën van bestaande houtvloeren wordt vaak gekozen als behandelmethode. Uw parket schuren en oliën betekent namelijk dat u een vloer krijgt die volledig waterdicht en vrij van vuiltjes blijft. Olie dringt door tot in de kleinste spleetjes en gaatjes in de vloer en vult deze helemaal op. Hierdoor is het onmogelijk voor vloeistoffen om in de houtvloer te trekken en schade aan te richten. Fijn aan olievloeren is daarbij de grote kleurenvariatie waaruit u als opdrachtgever kunt kiezen. Gemiddeld zijn er meer dan 50 kleurvarianten mogelijk. Het enige minpunt van een geoliede parketvloer is wel dat u het vloeroppervlakte om de zoveel jaar goed in de olie moet zetten. Doet u dit niet dan kan de vloer lelijk worden.

Parket schuren Amsterdam

Wij helpen graag uw vloer weer mooi te maken

vloerinspectie

Vloerinspectie

Na de vloerinspectie versturen we ons voorstel en offerte

planning

Planning

We plannen de afspraken en bespreken nogmaals de wensen

Start werkzaamheden

Werkzaamheden

We schuren de vloer in 3 lagen op en maken deze vervolgens stofvrij

Afwerking van uw parketvloer

Finishing

Afwerking van uw vloer met olie, lak of hard-wax voor de juiste uitsraling

Slaapkamer schuren en olien
Houten vloer schuren Voorthuizen
Parket schuren Voorthuizen
Vloer polijsten
specialist in houten vloeren
Specialist in houten vloeren
Parket schuren Noord Holland

Parketschurenspecialist

Uw parket schuren en lakken in Kootwijkerbroek: voor- en nadelen

Voor de meest strakke en sterke afwerking van uw houten vloer, kiest u als inwoner van Kootwijkerbroek voor uw parket schuren en lakken. Een gelakte houtvloer is de sterkste houtvloer die maar mogelijk is. Lak wordt in minstens drie lagen aangebracht en is ondoordringbaar. Minder fijn is wel dat bij schade de hele vloer opnieuw bewerkt moet worden. Ook vinden sommige mensen lak hinderlijk, omdat dit meer glimt dan een geoliede parketvloer.

Vraag nu een vrijblijvende prijsindicatie op voor uw vloerherstel in Kootwijkerbroek!

Kies ook voor een betaalbare, luxe en eigentijdse vloer die lang meegaat. Wij van Parket Schuren Barneveld bieden u graag een gratis prijsopgave aan voor uw vloer. Benader ons nu telefonisch of via onze website!

Wanneer je opzoek bent naar parket schuren Amersfoort, parket schuren Almere of parket schuren Hilversum dan komt u wellicht terecht op een van onze andere websites binnen deze regio.

#1 Parketschurenspecialist

Waarom kiezen voor ons bedrijf

Specialist in vloeren

Meer dan 30 jaar ervaring

Specialist in vloeren

Garantie op alle werkzaamheden

Specialist in vloeren

Eigen parketteurs in dienst

Specialist in vloeren

Persoonlijk contact

Specialist in vloeren

Gratis advies op locatie

Specialist in vloeren

Op korte termijn in te plannen

Bel nu

085 1301 477

Reviews

Klanten over ons

 • Avatar Ali de Jong
  Heren van Schuur Expert wat ben ik blij met jullie en de nieuwe vloer die jullie voor me gerenoveerd hebben. Heel blij mee. Zeker doen echt heel vakkundig. … More
  ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Avatar David Clarke
  Hartelijk dank voor het opnieuw schuren en behandelen van onze houten vloer, deze ziet er weer geweldig uit. Echt een aanrader om mee samen te werken...... … More
  ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Avatar Robert van den Bos
  Schuur Expert heeft bij ons de vloer weer als nieuw gemaakt, de vloer was enorm uitgeleefd in de afgelopen 25 jaar. Na lang zoeken naar de juiste partij … More zijn we uitgekomen bij Paul van Schuur Expert. Paul kwam bij ons thuis, een wat oudere man met bizar veel kennis in het schuren en de behandeling van onze vloer. Hij nam de tijd om ons de mogelijkheden te laten zien en de daarbij mogelijke kleuren. Gezien we kinderen hebben was zijn advies de vloer te gaan lakken met Rio Steps. Inmiddels is deze klus al weer 2 maanden geleden maar de vloer zit er nog steeds geweldig mooi uit. Hartelijk dank
  ★★★★★ 4 maanden geleden

Kom met ons in contact

Stel gerust uw vragen

Ondanks de vele informatie op deze website toch nog vragen omtrent parket schuren en de behandelingen die wij aanbieden? Onze parketschuurspecialisten staat u maar wat graag te woord om zo naar de juiste behandeling te zoeken die bij u past.

Binnen twee minuten een prijsopgave
Snelle opvolging van uw aanvraag
Persoonlijk contact
Gratis advies op locatie
Heldere afspraken zwart op wit

 

Bel nu