Adres

Wij komen graag bij u langs voor een vloer inspectie en advies opmaat

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 08:00 – 18:00
zaterdag – Zondag 10:00 – 16:00

Bel ons vandaag

bel ons momenteel 2 medewerkers beschikbaar
1

Kom in gesprek

Hoe kunnen wij helpen

arrow
contact

Meer dan 25 jaar ervaring in parket schuren

Houten vloer schuren Voorthuizen

Parket schuren Barneveld dé specialist in het schuren van houten vloeren en parket in en rondom Barneveld. Heeft u een houten vloer neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende vloerinspectie door echte parketschuurspecialisten.

schuur expert

Vloerinspectie aanvragen

Vrijblijvende vloerinspectie

Jaren ervaring

Vloeren per jaar

Tevreden klanten

Houten vloer schuren Voorthuizen: pluspunten, aanpak & voordelen

Een eigentijdse en stijlvolle vloer in uw woning of uw kantoorpand: dat willen we allemaal wel. Niemand heeft behoefte aan een vloer met kale plekken, die oud en versleten is. Heeft u als inwoner of ondernemer in Voorthuizen een parketvloer liggen die echt aan vervanging toe is?

Parket schuren Amsterdam

Parket schuren 

het schuren van uw houten vloer doen wij in 3 stappen

Parket schuren en lakken

Parketvloer lakken

Een van de mogelijkheden zijn parket lakken

parket schuren en olien

Parket olien

Een tweede moglijkheid is het olien van uw vloer.

triangle

Dan kunt u besluiten om de complete vloer te vervangen. Een betere optie is echt om te kiezen voor uw houten vloer Schuren in Voorthuizen door een parketschuurspecialist, waarna u het vloeroppervlakte fraai kunt afwerken door het parket schuren en oliën of het parket schuren en lakken te laten. Deze vloerbehandeling kan voordelig en professioneel worden uitgevoerd door de Schuur Expert, een specialist in parket schuren uit Barneveld. Maar hoe gaat uw houten vloer schuren in Voorthuizen stap voor stap in zijn werk? Welke voordelen heeft parket renovatie met lakwerk of een olieafwerking?

Uw houten vloer schuren Voorthuizen: hoe wordt dit uitgevoerd?

Als u een parketvloer heeft liggen met flinke slijtage, dan is het belangrijk om hier snel iets aan te doen. Niet alleen oogt dit soort vloeren onverzorgd en ouderwets. Maar ook kunnen slecht onderhouden houten vloeren gevaar opleveren, omdat ze namelijk spekglad kunnen worden en tot glijpartijen kunnen leiden. Uw houten vloer laten schuren door een regionale Schuur Expert is dan een passende oplossing. Kiest u voor uw Houten vloer schuren in Voorthuizen, dan maakt een vloerexpert met u een afspraak om uw parket te schuren. Hierbij wordt met geavanceerde schuurmachines, uiteraard met de beste apparaten die er momenteel beschikbaar zijn, de vloer goed glad geschuurd. Dit gebeurt snel, binnen een dag, en volledig stofvrij. Nadat de houten vloer goed is bewerk, wat inhoudt dat deze glad is en vrij van beschadigingen, kan er gekozen worden voor het bewerken van de houtvloer met lak of olie. Gefeliciteerd dat u deze keuze maakt in plaats van de aankoop van een nieuwe vloer. Want het inhuren van een Parket Schuren Barneveld heeft veel voordelen te bieden!

Wat het inschakelen van een schuurexpert in Voorthuizen zo voordelig maakt: de voordelen op een rijtje

Als u zwemt in het geld en verder geen hobby’s heeft, kunt u uiteraard ook de keuze maken om niet te gaan voor parket renovatie door een parketschuurspecialist en een compleet nieuwe vloer aanschaffen. Uw houten vloer laten schuren heeft echter meer pluspunten te bieden. Zo kan de houtvloer die er al ligt, gewoon blijven liggen. Hiermee bespaart u zichzelf een hoop tijd, geld en moeite. U recyclet de oude vloer, wat goed is voor het klimaat, en hoeft die er niet uit te halen. Het houtafval hoeft u niet weg te brengen, waarmee u stortgeld en een hoop tijd bespaart. En, ook fijn: e hoeft geen nieuwe houten vloer aangeschaft en gelegd te worden. Naast deze voordelen, is het tegenwoordig mogelijk om bij een vloer lakken of uw parket schuren en oliën uit diverse kleuren en soorten afwerkingen te kiezen.

Het parket schuren en oliën

Uw houten vloer laten schuren door de specialist Parket Schuren uit Barneveld, betekent dat u kiest voor een slijtvast en vochtbestendigde vloer die er weer een tijd lang goed tegenaan kan! Oliën van vloeren zorgt ervoor dat alle naadjes en kiertjes in de vloer volledig met olie verzadigd worden. Nattigheid, vuil en stof zijn kansloos! Fijn aan een geoliede parketvloer is voorts dat er tientallen kleuen en effecten mogelijk zijn. En, ook dat is aantrekkelijk: bij schade op een klein deel van de parket vloer kunt u dat deel van het parket schuren en de schade bijwerken. U hoeft niet opnieuw de totale vloer te bewerken. Redenen genoeg om te kiezen voor uw houten vloer schuren in Voorthuizen en van een olielaag te voorzien.

Parket schuren Amsterdam
parket schuren en olien

Start vandaag

betrouwbare en professionele vloerrenovatie

Hoe kunnen wij helpen

Het parket schuren en lakken

Aantrekkelijk aan houtvloeren of uw parket Schuren en lakken, is het mooie glanzende resultaat van een lakvloer. Deze vloeren zien er dan weer als nieuw uit. Verder staat lak bekend om zijn uitstekende bescherming tegen vochtschade. Een lakvloer is ook gemakkelijk te reinigen. Een minpunt van een gelakte vloer daarentegen is dat de houtvloer lokaal repareren niet mogelijk is.

Ook waxen is een mogelijkheid in Voorthuizen

U kunt na het parket schuren ook de keuze maken om uw vloer met een speciale wax af te werken, in plaats van met lak of olie. Deze optie is tegenwoordig iets minder populair dan de vloer lakken of oliën, maar komt nog steeds wel voor. Het waxen van een vloer is echter relatief duur en geeft in principe geen significant bete effect dan een geolied of een gelakte houten vloer.

Parket schuren Amsterdam

Wij helpen graag uw vloer weer mooi te maken

vloerinspectie

Vloerinspectie

Na de vloerinspectie versturen we ons voorstel en offerte

planning

Planning

We plannen de afspraken en bespreken nogmaals de wensen

Start werkzaamheden

Werkzaamheden

We schuren de vloer in 3 lagen op en maken deze vervolgens stofvrij

Afwerking van uw parketvloer

Finishing

Afwerking van uw vloer met olie, lak of hard-wax voor de juiste uitsraling

Slaapkamer schuren en olien
Houten vloer schuren Voorthuizen
Parket schuren Voorthuizen
Vloer polijsten
specialist in houten vloeren
Specialist in houten vloeren
Parket schuren Noord Holland

Parketschurenspecialist

Digitaal een offerte opvragen? Houten vloer schuren Voorthuizen

Wilt u meer weten over uw houten vloer schuren in Voorthuizen? Vraag dan nu bij de vloerspecialist een aantrekkelijke prijsopgave op. Een offerte aanvragen is via internet binnen enkele minuten geregeld!

Wanneer je opzoek bent naar parket schuren Amersfoort, parket schuren Almere, Parket schuren Harderwijk of parket schuren Hilversum dan komt u wellicht terecht op een van onze andere websites binnen deze regio.

#1 Parketschurenspecialist

Waarom kiezen voor ons bedrijf

Specialist in vloeren

Meer dan 30 jaar ervaring

Specialist in vloeren

Garantie op alle werkzaamheden

Specialist in vloeren

Eigen parketteurs in dienst

Specialist in vloeren

Persoonlijk contact

Specialist in vloeren

Gratis advies op locatie

Specialist in vloeren

Op korte termijn in te plannen

Bel nu

085 1301 477

Reviews

Klanten over ons

 • Avatar David Clarke
  Hartelijk dank voor het opnieuw schuren en behandelen van onze houten vloer, deze ziet er weer geweldig uit. Echt een aanrader om mee samen te werken...... … More
  ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Avatar Ali de Jong
  Heren van Schuur Expert wat ben ik blij met jullie en de nieuwe vloer die jullie voor me gerenoveerd hebben. Heel blij mee. Zeker doen echt heel vakkundig. … More
  ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Avatar Robert van den Bos
  Schuur Expert heeft bij ons de vloer weer als nieuw gemaakt, de vloer was enorm uitgeleefd in de afgelopen 25 jaar. Na lang zoeken naar de juiste partij … More zijn we uitgekomen bij Paul van Schuur Expert. Paul kwam bij ons thuis, een wat oudere man met bizar veel kennis in het schuren en de behandeling van onze vloer. Hij nam de tijd om ons de mogelijkheden te laten zien en de daarbij mogelijke kleuren. Gezien we kinderen hebben was zijn advies de vloer te gaan lakken met Rio Steps. Inmiddels is deze klus al weer 2 maanden geleden maar de vloer zit er nog steeds geweldig mooi uit. Hartelijk dank
  ★★★★★ 4 maanden geleden

Kom met ons in contact

Stel gerust uw vragen

Ondanks de vele informatie op deze website toch nog vragen omtrent parket schuren en de behandelingen die wij aanbieden? Onze parketschuurspecialisten staat u maar wat graag te woord om zo naar de juiste behandeling te zoeken die bij u past.

Binnen twee minuten een prijsopgave
Snelle opvolging van uw aanvraag
Persoonlijk contact
Gratis advies op locatie
Heldere afspraken zwart op wit

 

Bel nu