Adres

Wij komen graag bij u langs voor een vloer inspectie en advies opmaat

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 08:00 – 18:00
zaterdag – Zondag 10:00 – 16:00

Bel ons vandaag

bel ons momenteel 2 medewerkers beschikbaar
1

Kom in gesprek

Hoe kunnen wij helpen

arrow
contact

Meer dan 25 jaar ervaring in parket schuren

Houten vloer schuren Harselaar

Parket schuren Barneveld dé specialist in het schuren van houten vloeren en parket in en rondom Barneveld. Heeft u een houten vloer neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende vloerinspectie door echte parketschuurspecialisten.

schuur expert

Vloerinspectie aanvragen

Vrijblijvende vloerinspectie

Jaren ervaring

Vloeren per jaar

Tevreden klanten

Uw houten vloer schuren Harselaar of Barneveld? Kies voor olie of lak!

Iedereen die in het bezit is van een houten vloer, weet dat deze vloeren na langdurig gebruik helaas slijtageplekken gaan vertonen, glad worden of er lelijk uit beginnen te zien. Als dit met uw vloer het geval is, zijn er eigenlijk twee opties: een andere vloer erin of de houten vloer laten schuren en vervolgens laten lakken of oliën.

Parket schuren Amsterdam

Parket schuren 

het schuren van uw houten vloer doen wij in 3 stappen

Parket schuren en lakken

Parketvloer lakken

Een van de mogelijkheden zijn parket lakken

parket schuren en olien

Parket olien

Een tweede moglijkheid is het olien van uw vloer.

triangle

Woont u in Harselaar of Barneveld, dan kunt u dit specialistische project het beste laten uitvoeren door Schuur Expert, dé parketschuurspecialist die een houten vloer schuren Harselaar voor u oppakt en deze klus perfect uitvoert! Maar wat zijn precies de voordelen van uw houten vloer schuren in Harselaar of kiezen voor uw parket schuren in Barneveld? En welke pluspunten hebben twee methodes om dit te doen, namelijk uw parket schuren en oliën of kiezen voor uw parket schuren en lakken?

Uw parket schuren & daarna laten lakken: werkwijze

Voordat er bij parket renovatie begonnen wordt met het lakken van uw houten vloer, wordt deze door de vloerspecialist eerst goed geschuurd. Dit gebeurt met een speciale geavanceerde schuurmachine, die in staat is om de Houten vloer schuren in Harselaar stofvrij uit te voeren. U heeft dus geen last van fijn houtstof.

Nadat de houten vloer schuren in Harselaar afgerond is, wordt de vloer in enkele rondes gelakt. Meestal worden er twee of drie laklagen aangebracht. Op zijn minst een primer laag, die de basis vormt, maar ook een toplaag waarmee de vloer mooi afgewerkt wordt. Vervolgens moe de lak drogen en uitharden en heeft u de vloer die u voor ogen had!

De voordelen van houtvloeren schuren en lakken

Een groot voordeel van de schuur goed schuren en vervolgens van lak voorzien, is het feit dat u de bestaande vloer net hoeft te verwijderen. Reken maar even uit hoeveel tijd en kosten u dit bespaart. U hoeft geen nieuwe vloer te kopen en de bestaande planken hoeven ook niet afgevoerd te worden naar de stort. Tel uit uw winst!

Uw parket schuren en lakken heeft nog wel meer pro’s te bieden. Zo is het fijne aan een goede gelakte vloer dat deze uitstekend afgesloten is. Vuil en vocht krijgen op een houten vloer die is gelakt geen kans om in de vloer te trekken. Lak is dan ook een uitstekende en goede afdekking van uw vloer, die de garantie levert op een kwaliteitsvloer die er jarenlang mee vooruit kan.
Een ander voordeel van gelakte vloeren door de parketschuurspecialist Schuur Expert bij u in de buurt, is dat ze gemakkelijk te reinigen zijn. Uw vloer wilt u natuurlijk snel kunnen schoonmaken met een dweil of met een stofzuiger. Met een houten lakvloer is dat een fluitje van een cent.

Fijn aan een expert in parket schuren in Barneveld of Harselaar contacteren, is dat de gelakte vloer na het lakken vrijwel direct weer beloopbaar is.

Parket schuren Amsterdam
parket schuren en olien

Start vandaag

betrouwbare en professionele vloerrenovatie

Hoe kunnen wij helpen

Uw parket schuren en oliën: werkwijze

Naast het schuren van uw vloer kunt u ook kiezen voor oliën. Net als bij een parketvloer schuren wordt bij het oliën eerst de vloer grondig geschuurd, zonder dat er stof vrijkomt. Nadat de vloer goed glad en stofvrij is gemaakt, wordt er olie in de vrije poriën van de vloer gedaan. Olie is vloeibaar en vult daardoor alle gaten en kiertjes van de vloer helemaal op. Dit houdt in dat vuiligheid en vocht nooit in het vloeroppervlakte kunnen doordringen.

De voordelen van houten vloeren schuren en oliën

Vergeleken met een parket schuren en deze door de vloerexpert laten lakken, is dat als er bij oliën later schade optreedt, deze gemakkelijk hersteld kan worden. Bij lakken moet de complete vloer opnieuw geschuurd en gelakt worden bij lokale beschadigingen.
Een andere grote pre van een geoliede vloer is dat u kleurpigment kunt toevoegen en uw vloer zo van een speciale kleur kunt laten voorzien.
Fijn is ook fat het oliën van uw vloer voordeliger is dan lakken. Uw houten vloer laten schuren en van een laklaag voorzien betekent dat u dieper in de buidel zult moeten tasten. Wilt u relatief voordelig uit zijn, dan is oliën dus een aanrader.

 

Parket schuren Amsterdam

Wij helpen graag uw vloer weer mooi te maken

vloerinspectie

Vloerinspectie

Na de vloerinspectie versturen we ons voorstel en offerte

planning

Planning

We plannen de afspraken en bespreken nogmaals de wensen

Start werkzaamheden

Werkzaamheden

We schuren de vloer in 3 lagen op en maken deze vervolgens stofvrij

Afwerking van uw parketvloer

Finishing

Afwerking van uw vloer met olie, lak of hard-wax voor de juiste uitsraling

Slaapkamer schuren en olien
Houten vloer schuren Voorthuizen
Parket schuren in Harselaar
Vloer polijsten
specialist in houten vloeren
Specialist in houten vloeren
Parket schuren Noord Holland

Parketschurenspecialist

Kies voor uw houten vloer schuren in Harselaar via een ervaren specialist

Bent u ook overtuigd door de voordelen van parket renovatie? Kiest u dan voor uw houten vloer schuren Harselaar of Barneveld door de Schuur Expert! U heeft dan de garantie op kwaliteitswerk. Een prachtige geschuurde vloer met en strakke laklaag of olielaag is het resultaat. Uw vloer kan er daarna weer jarenlang probleemloos tegenaan!

Vraag direct een aantrekkelijke offerte op maat aan

Wacht niet langer en profiteer van de huidige scherpe prijzen om uw houten vloer te laten schuren en bewerken. Als specialist in parket schuren in Barneveld en Harselaar staan wij altijd voor u klaar!

Wanneer je opzoek bent naar parket schuren Amersfoort, parket schuren Almere of parket schuren Hilversum dan komt u wellicht terecht op een van onze andere websites binnen deze regio.

#1 Parketschurenspecialist

Waarom kiezen voor ons bedrijf

Specialist in vloeren

Meer dan 30 jaar ervaring

Specialist in vloeren

Garantie op alle werkzaamheden

Specialist in vloeren

Eigen parketteurs in dienst

Specialist in vloeren

Persoonlijk contact

Specialist in vloeren

Gratis advies op locatie

Specialist in vloeren

Op korte termijn in te plannen

Bel nu

085 1301 477

Reviews

Klanten over ons

 • Avatar David Clarke
  Hartelijk dank voor het opnieuw schuren en behandelen van onze houten vloer, deze ziet er weer geweldig uit. Echt een aanrader om mee samen te werken...... … More
  ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Avatar Ali de Jong
  Heren van Schuur Expert wat ben ik blij met jullie en de nieuwe vloer die jullie voor me gerenoveerd hebben. Heel blij mee. Zeker doen echt heel vakkundig. … More
  ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Avatar Robert van den Bos
  Schuur Expert heeft bij ons de vloer weer als nieuw gemaakt, de vloer was enorm uitgeleefd in de afgelopen 25 jaar. Na lang zoeken naar de juiste partij … More zijn we uitgekomen bij Paul van Schuur Expert. Paul kwam bij ons thuis, een wat oudere man met bizar veel kennis in het schuren en de behandeling van onze vloer. Hij nam de tijd om ons de mogelijkheden te laten zien en de daarbij mogelijke kleuren. Gezien we kinderen hebben was zijn advies de vloer te gaan lakken met Rio Steps. Inmiddels is deze klus al weer 2 maanden geleden maar de vloer zit er nog steeds geweldig mooi uit. Hartelijk dank
  ★★★★★ 4 maanden geleden

Kom met ons in contact

Stel gerust uw vragen

Ondanks de vele informatie op deze website toch nog vragen omtrent parket schuren en de behandelingen die wij aanbieden? Onze parketschuurspecialisten staat u maar wat graag te woord om zo naar de juiste behandeling te zoeken die bij u past.

Binnen twee minuten een prijsopgave
Snelle opvolging van uw aanvraag
Persoonlijk contact
Gratis advies op locatie
Heldere afspraken zwart op wit

 

Bel nu