Adres

Wij komen graag bij u langs voor een vloer inspectie en advies opmaat

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 08:00 – 18:00
zaterdag – Zondag 10:00 – 16:00

Bel ons vandaag

bel ons momenteel 2 medewerkers beschikbaar
1

Kom in gesprek

Hoe kunnen wij helpen

arrow
contact

Parketspecialist

Parket schuren en olien 

WANNEER PARKET SCHUREN?

 • Krassen en deukjes in uw parketvloer
 • Kleurverschillen door zonlicht
 • Tijd voor andere uitstraling of kleur
 • Bij (water)schade aan uw houten vloer
 • Bij uitbreiding van uw houten vloer
 • U wilt graag een onderhoudsvriendelijke vloer
Geweldig werk geleverd door dit team. Het was een grote opdracht die ze uitstekend tot een mooi resultaat hebben gebracht.

Fam Brouwer

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Garantie op alle werkzaamheden
 • Eigen parketteurs in dienst
 • Uitvoering dus ook in het weekend en ‘s nachts
 • Op korte termijn in te plannen
 • Parket Schuren gebeurt stofvrij

Contact

Wij komen graag bij u langs

085 – 3031 576

info@schuur.expert

WAAROM OFFERTE AANVRAGEN?

 • Binnen twee minuten een prijsopgave
 • Snelle opvolging van uw aanvraag
 • Persoonlijk contact
 • Gratis advies op locatie
 • Heldere afspraken zwart op wit

Alles over parket schuren

Parket schuren en olien

Uw parket schuren en oliën: wat levert u dit op?

 Een stijlvolle, praktische en veilige loer is een van de belangrijkste onderdelen in huis. Feitelijk wordt een vloer in huis het meeste gebruikt in het interieur: u en uw eventuele medebewoners lopen er veel op. En dat betekent dat vloeren veel slijten en lelijk kunnen worden. Gelukkig is hier van alles tegen te doen, zoals uw parket schuren en oliën laten door de Schuur Expert bij u in de buurt. Naast uw parket schuren en oliën door een parketschuurspecialist, kunt u er ook voor kiezen om uw parket schuren en lakken te laten. Maar hoe gaat dat in zijn werk, een houten vloer laten schuren en vervolgens laten oliën of lakken? En welke voordelen heeft parket renovatie eigenlijk te bieden?

Uw parket schuren: hoe wordt dit aangepakt?

Wat mag u verwachten als u kiest u voor de dienstverlening van parketschuurspecialist Schuur Expert voor uw parket schuren in Barneveld? Er komt een specialist bij u langs die met twee apparaten uw parket glad gaat schuren, namelijk een kantschuurmachine en een parketschuurmachine. Het betreft een klus die echt door een expert moet worden uitgevoerd, om te garanderen dart de vloer niet beschadigt en deze goed en grondig wordt geschuurd. Uw parket schuren wordt door het parketbedrijf professioneel aangepakt met de beste apparatuur en hulpmiddelen. Zo zijn er vaak middelen nodig als een verfkrabber en verfafbijtmiddel om de vloer helemaal perfect te maken. Dit kunt u het beste door een vloerspecialist laten uitvoeren. Deze pakt uw parket renovatie namelijk grondig aan en zorgt ook dat uw vloer helemaal ontdaan wordt van stofrestjes en vuil. ?ga daarom voor een erkende professional om uw houten vloer te laten schuren. Dan weet u zeker dat het resultaat goed is en uw vloer lang meegaat!

Het oliën van uw parketvloer: wat is hiervan de meerwaarde?

Wie gaat voor het parket schuren en oliën, maakt een slimme keuze. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor uw parket Schuren en lakken. Maar het parket schuren en oliën is minstens zo interessant. We zullen u uitleggen waarom. Een van de belangrijkste voordelen van uw parket schuren en oliën is dat, mocht er op een plek van uw parket later schade ontstaan, deze eenvoudig bijgewerkt kan worden. Krijgt u enkele jaren na het parket schuren en lakken schade aan uw gelakte vloer, dan zit u met een enorm probleem. En lakvloer kan namelijk niet lokaal hersteld worden, maar moet u volledig opnieuw gaan schuren en lakken. Met een geoliede vloer heeft u hiervan geen last en kunt u ook kleine stukken van uw vloer herstellen. Er wordt dan lokaal extra olie aangebracht op het beschadigde vloergedeelte. Deze olie trekt diep de vloer in en vult alle poriën, zodat uw vloer optimaal is beschermd!

Geoliede houtvloeren kunnen goed tegen vocht en vuil

Een andere grote pre van uw parket schuren en oliën, is dat u de garantie heeft op een vloertype dat perfect tegen intrekkend vocht kan en dat alle viezigheid op afstand houdt. U kiest dus voor een vloer via Parket Schuren Barneveld die een goede beschermlaag heeft en daardoor lang mee kan gaan. En dat is natuurlijk wat iedereen die een vloer laat renoveren wil: een vloer die lang meegaat en tegen een stootje kan!

De natuurlijke uitstraling van een olievloer

Uw houten vloer laten schuren en vervolgens goed laten oliën door een professional in parket schuren rond Barneveld, betekent dat u gaat voor een vloer met een strakke, natuurlijke uitstraling. Anders dan vloeren die gelakt zijn, glimt een olievloer niet. Olievloeren hebben daarentegen een matte en natuurlijke uitstraling. Dat is wat een geoliede vloer zo mooi maakt! Een vloer die glanst en spiegelt is misschien mooi om te zien, maar kan ook vervelend zijn als het zonlicht daarop weerkaatst. Als u gaat voor uw parket schuren en oliën, dan bent u verzekerd van een authentiek ogende vloer die niet spiegelt en glimt, maar er echt en puur natuur uitziet!

Prijsvoordeel en keuze uit tal van kleuren

Prettig aan een vloer laten schuren en kiezen voor het bewerken van de vloer met olie, is dat dit naar verhouding een voordelige keuze is. Het oliën van uw vloer is minder duur dan de vloer lakken. En dat terwijl u de garantie hebt op een stijlvolle vloer die kwalitatief prima in orde is en blijft, als u deze eens in de 2 tot 3 jaar goed bijwerkt. Fijn is ten slotte dat een olievloer in tientallen kleuren leverbaar is. Of u nu houdt van en bruine, grijze, lichtblauwe of een groen vloer: het is allemaal mogelijk met een geoliede vloer!

Regel snel een aantrekkelijke offerte om uw parket schuren en oliën te laten

Vraag nu een scherpgeprijsde offerte op om uw vloer te laten schuren en deze door een specialist in de olie te zetten. Het is voordeliger dan u denkt. En daarna heeft u een stijlvolle vloer die er weer jarenlang tegenaan kan!

Stel uw vraag?

Vloerinspectie

Wij komen graag bij u op locatie

Maak een afspraak

085 3031 576

Stuur ons een mail

info@schuur.expert

085 3031 576

Bel nu